Αρχική

Ποιοι Είμαστε

Γιατί Εμάς

Οι Συστάσεις

Οι Υπηρεσίες

Επικοινωνία

Γιατί η 4POINT είναι ο ιδανικός εμπορικός σας εταίρος?

 

ENGLISH

Εξάγοντας με τη βοήθειά μας, είναι μια βιώσιμη επιλογή για τις επιχειρήσεις, που δεν έχουν το χρόνο και την εξειδίκευση να εισέλθουν στις διεθνείς αγορές, μόνες τους.

Παρέχουμε επαγγελματικές εμπορικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ατομικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, δίνοντας σας την δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις αγορές, με οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ &  ΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ένας επικερδής τρόπος επέκτασης της επιχείρησής σας, αυξάνοντας τις πωλήσεις και τα κέρδη με ελάχιστο κόστος και επίπεδο κινδύνου.

Ακούμε τις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη και παρέχουμε προσαρμοσμένες επιχειρηματικές λύσεις.

Όντας μια εταιρεία με διεθνές υπόβαθρο, καταλαβαίνουμε πολλές γλώσσες και επιχειρηματικές κουλτούρες. Η άριστη γνώση μας για αυτές τις αγορές είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΑΦΩΝ

ΟΙΚΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Με την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης σε υψηλό επίπεδο είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μακροπρόθεσμη συνεργασία ενισχύοντας το προσωπικό σας.

Με την γνώση της αγοράς  και το εύρος των επαφών μας είμαστε σε θέση να στοχεύσουμε τους σωστούς ανθρώπους και να παρουσιάσουμε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Μια εξαιρετικά ικανή και επαγγελματική ομάδα με μια σειρά από ικανοποιημένους πελάτες και εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορους βιομηχανικούς κλάδους.

ΕΛΛΑΔΑ

 

Δωδεκανήσου 64, 16562 Αθήνα

T: +30 210 960 2943

E: contactus (at) 4point (dot) gr

UNITED ARAB EMIRATES

 

Tower E1 2606, Jumeirah Lake Towers, Dubai

T: +‎971 506 971 505

E: contactus (at) 4point (dot) gr